Σε ευχάριστο κλίμα έλαβε χώρα ο ετήσιος Αγιασμός της Ακαδημίας μας για την έναρξη της νέας Ποδοσφαιρικής Περιόδου 2019-2020, παρουσία γονέων και παιδιών ο οποίος τελέστηκε την Δευτέρα, 14-10-2019 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Γλυφάδας, Ελληνικού, Βούλας, Βουλιαγμένης και Βάρης κ.κ. Αντώνιο τον οποίο και ευχαριστούμε θερμά.
Δεν έλειπε βέβαια η αγαπημένη μας Μασκότ του Ολυμπιακού, ο Leone που ξετρέλανε και μοίρασε τα δώρα της Ακαδημίας μας, στους μικρούς αθλητές ένα παγούρι νερού και μια πετσέτα μπάνιου, από τον μέγα Χορηγό μας VIMAR energia positiva.
Η Σχολή μας έδωσε το καθιερωμένο βραβείο του μήνα στους αθλητες της, για την μέχρι τώρα παρουσία τους, στις προπονήσεις, το ήθος και αγωνιστικότητα τους και όχι μόνο.
Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους Δημοτικούς Σύμβουλους του Δήμου Γλυφάδας, τον κ. Δημήτριο Ακρίβο – Αντιδήμαρχο Πόλης και Καθημερινότητας, τον κ. Μάριο Κασσέρη, και τον κ. Ιωάννη Σκαλτσά, και τον υποψήφιο δημοτικο συμβουλο κ. Χρήστο Ιακωβάτο, που μας τίμησαν με την παρουσία τους και δεν ξεχνάμε τους φίλους του Ολυμπιακού Γλυφάδας. Ευχόμαστε σε όλους τους αθλητές μας καλή αθλητική χρονιά με επιτυχίες, καλή πρόοδο στο σχολείο τους και υγεία σε όλους και στις οικογένειες τους.