Η συνεχής γνώση για την Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας και το Τεχνικό Επιτελείο της σε συνεργασία με την Ακαδημία του Ολυμπιακού, δε σταματάει να επιμορφώνεται και να στοχεύει ψηλότερα κάθε μέρα, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών της όλο και ψηλότερα.
Έγινε μια εκπληκτική παρουσίαση ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας, στο 7o Διαδικτυακό Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού σε Ελλάδα και εξωτερικό, που παρακολούθησε και η Σχολή Γλυφάδας την Πέμπτη 12/11, με θέμα την τεχνική και φυσική κατάσταση για κάθε ηλικιακό επίπεδο στην προπόνηση των νέων αθλητών της.
Μία άψογη, πλήρως επιστημονική παρουσίαση, από τους προπονητές φυσικής κατάστασης και γυμναστές της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, (Δημήτρης Στεργιόπουλος (Κ19), Αντώνης Τσικάκης (Κ17), Κωνσταντίνος Σοφιανός (Κ16), Νίκος Κολοκυθάς (Κ15) και Θανάσης Ρωσίδης (Κ14), με πληθώρα βίντεο, διαγραμμάτων και παραδειγμάτων, που αφορούσε τον τρόπο βελτίωσης των κινητικών ικανοτήτων, δείχνοντας μας πως η φυσική κατάσταση από μικρές ηλικίες, συμβάλλει καθοριστικά στην σωστή κινητική ανάπτυξη των αθλητών.
Ένας πλήρης οδηγός, με καινούριες τεχνικές, γνώσεις, με τις κατάλληλες μεθόδους ακόμη και το σχεδιασμό εξατομικευμένου προγράμματος άσκησης για κάθε ηλικιακή κατηγορία.
Ένα πρωτοπόρο επιμορφωτικό σεμινάριο, επεξεργασμένα από την ομάδα της διοίκησης των σχολών του Ολυμπιακού για τη φυσική κατάσταση, που όμως είναι το απαραίτητο συμπλήρωμα που οδηγεί στην κορυφή.