Πριν 3 μήνες μια καινούργια σχολή ποδοσφαίρου προστέθηκε στο δίκτυο του Ολυμπιακού, η Γλυφάδα. Είμαστε πολύ περήφανοι γιατί κάποιο τμήμα της Ακαδημίας καταφέρνει και φτάνει σε τελικό ενός μεγάλου ποδοσφαιρικού τουρνουά, ενός πανελλαδικού τουρνουά!!!
Το “Christmas Boca Cup 2018” ξεκίνησε στις 3 Ιανουαρίου και ολοκληρώθηκε στις 5. Συμμετείχαν 32 ομάδες και συνολικά 90 ποδοσφαιρικά τμήματα. Συναντήσαμε γύρω στους 24 ομίλους. Από τα 90 τμήματα αναδείχτηκαν 30 νικητές.

Φέτος και για πρώτη φορά και σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα, μπήκαν με το δεξί μέσα στους 30 νικητές τα ταλαντούχα Junior (2007-2008) παίκτες της ακαδημίας καθώς τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο τους με σερί νίκες και κυπελλούχοι την Παρασκευή 05/1/2018 στον τελικό της BOCA SPORT.
Τα παιδιά του coach Δημήτρη Πολποτίνη, παίζοντας πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κέρδισαν και μας χάρισαν απίστευτες στιγμές, σηκώνοντας το πρώτο τους κύπελλο για την Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα.

Η αρχή έγινε με σκορ :
Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας – Ηλυσιακός 4 – 0
Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας – Τριγλία Ραφήνας σκορ 4 – 1
Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας – Παοκ Μάνδρας σκορ 3 – 0

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας πάνω από όλα για τη ψυχή που βάζουν και θα σταθώ σε κάτι που είπε ένας μπαμπάς που είναι δυνατός γνώστης του ποδοσφαίρου….. ότι αυτή η ομάδα αποτελείται από ένα απίστευτο κράμα παιδιών !!! Σ’ αυτό το κράμα λοιπόν πιστέψαμε και εμείς ……. πάμε δυνατά ΟΛΕ!!! Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας !!!

Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας,
Τηλ. Επικοινωνίας: 690 9305 323