Λίγο πριν την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων, μιας μαγικής χρόνιας, για τη Σχολή μας γιορτάσαμε μαζί με τα παιδιά μας και τους γονείς τους, τις επιτυχίες των μικρών μας ηρώων. Η τελετή λήξης της Σχολής μας την Παρασκευή 21-06-2019 τα είχε όλα… !!!
Απονομές, βραβεία, διπλώματα και μετάλλια για όλα τα παιδιά, μουσική, χορός… για το τέλος τους περίμενε μια πολύ όμορφη έκπληξη που ήταν και το κερασάκι στην τούρτα της εκδήλωσης!!
Ήταν η παρουσία του γνωστού τραγουδιστή Θέμη Αδαμαντίδη ο οποίος μας τίμησε με την παρουσία του και αφιέρωσε στα παιδιά και στους γονείς μερικά από τα πιο γνωστά του τραγούδια. Τον ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την τιμή που έκανε στην Ακαδημία μας.

Η Ακαδημία μας βράβευσε το τμήμα Κ12 που κατέκτησε την πρώτη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, το τμήμα της Κ10 που αναδείχθηκε ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ ΟΜΑΔΑ στο Respect cup για τη σεζόν 2018-2019, το τμήμα Κ8 που του απονεμήθηκε το βραβείο Fair Play, μεταξύ όλων των Σχολών του Ολυμπιακού στην Αττική και στο τμήμα Κ6 για την πρώτη θέση στο πασχαλινό τουρνουά που έλαβε μέρος. Ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά μας και φυσικά στους προπονητές τους για τις επιτυχίες τους !!!

Επίσης θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους νεοεκλεγέντες Δημοτικούς Σύμβουλους του Δήμου Γλυφάδας, τον κ. Μάριο Κασσέρη, τον κ. Στέλιο Κουρουπάκη, και τέλος τον κ. Δημήτρη Τσαμπίρα, που παρέστησαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Κλείνοντας θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς όλους τους γονείς των παιδιών μας, που μας δίνουν δύναμή με την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους, για τον αγώνα που κάνουν με τα παιδιά τους να είναι στον αθλητισμό, την εμπιστοσύνη τους στο προπονητικό μας team καθώς και το λοιπό επιτελείο μας (νοσηλεύτρια κλπ.) και να τους υποσχεθούμε εμείς από την μεριά μας ως Ακαδημία ότι θα συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν 2019-2020, να παρέχουμε στα παιδιά μας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες άθλησης!!!