Ολυμπιακός Σχολή Ποδοσφαίρου Γλυφάδα

olympiacos-glyfadas-start-2020-2021n

Δελτίο Τύπου 27-9-2020

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο.Ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και δεν σταματά να βοηθάει.

Περισσότερα

 

Ολυμπιακός Σχολή Γλυφάδας

Φόρμα Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Οι εγγραφές ξεκίνησαν!!! Για να συμπληρώσετε την φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος ή να κατεβάσετε τα απαραίτητα δικαιολογητικα επιλέξτε ένα απο τα παρακάτω κουμπιά. Πληροφορίες 6909305323 – 6937143160 .

Φόρμα Ενδιαφέροντος Δικαιολογητικά Εγγραφών

ΑΣΤΕΡΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ F.C.

Ποδαρικό με νίκη για το 2020 πραγματοποίησε με τα χρώματα του Α.Ο. Αστέρα Γλυφαδας το τμήμα Κ12, στο επίσημο πρωταθλήμα της Ε. Π. Σ. Α.

Περισσότερα

Δελτίο Τύπου 5-8-2019

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε επισήμως την συνεργασία μας με τον Ποδοσφαιρικό Σύλλογο Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (τ. Απόλλων Περιστερίου), στα πλαίσια της συμμετοχής των αναπτυξιακών τμημάτων Κ12 και άνω, της Σχολής μας.

Περισσότερα
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΙΟΥΝΙΟΣ 2019

Σκοπός

Ο σκοπός μας μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων στελεχών και προπονητών είναι η βελτίωση του αθλητή, η ευημερία του, η προσωπική του αθλητική ανάπτυξη. Έτσι θα έχει και καλύτερη κατανόηση του εαυτού του. Και θα μπορεί να κάνει ένα βήμα προς την βελτίωση της κοινωνικής και αθλητικής προσωπικότητας του μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής.

Ο κατάλληλος εξοπλισμός εξασφαλίζει σωστή συμμετοχή και ασφάλεια. Όπως επιλέγω τη σωστή σχολική τσάντα, οφείλω να επιλέξω και τα σωστά ποδοσφαιρικά παπούτσια.

  • Προετοιμάζομαι σωστά για τη νέα χρονιά! Ενημερώνομαι για τις νέες διαδικασίες ασφαλούς επιστροφής. Τηρώ και ακολουθώ τα μέτρα των ειδικών.
  • Είμαστε καλοί μαθητές και υπεύθυνοι αθλητές. Επιστρέφουμε στις προπονήσεις Τετάρτη 02.09.2020.

Στη σχολή μας παρέχουμε έντυπα αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας με σκοπό να καλύψουμε όλο το φάσμα εκπαίδευσης & εξέλιξης κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή. Ανακαλύψτε τα 11 απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να συνοδεύουν τους παίκτες στην προπόνηση!!!

Στόχος

Στόχος μας είναι να έχουμε ακαδημία  με υγιή στοιχεία η οποία θα λειτουργεί  με επαγγελματικά πρότυπα. Επίσης να ωθήσουμε όλο και περισσότερα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού, εκπαιδεύοντας τα σε ένα ασφαλές, οργανωμένο και λειτουργικό στάδιο και να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Με τη συμμετοχή το παιδί γίνεται μέλος μιας ομάδας και μαθαίνει να επικοινωνεί  ισότιμα και με κανόνες, να συμμετέχει σε μια κοινή προσπάθεια προς έναν κοινό στόχο.

TOP CLASS FINISHING* Στη σχολή μας σκοράρουμε εντός κι εκτός γηπέδου. Όλοι μαζί προπονητές & συμπαίκτες, συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις! Είμαστε ενεργοί πολίτες!

Πιστεύουμε στην ομαδική δουλειά, συνεργαζόμαστε, είμαστε ΟΜΑΔΑ, είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Γίνε κι εσύ μέλος του Θρύλου, μέρος της Ιστορίας!!!

Η Φιλοσόφια μας

Η φιλοσοφία μας είναι να εξασφαλίζουμε και να προσφέρουμε στα παιδιά ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον. Έτσι μέσα από την καθημερινή φυσική δραστηριότητα θα αναπτύσσουν και θα βελτιώνουν συνεχώς την ψυχική και σωματική τους υγεία.
Εξίσου σημαντικό, είναι και το γεγονός ότι μέσα από τον αθλητισμό το παιδί αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τη διαφορετικότητα και καλλιεργεί την  ιδέα του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας.

Το Δίκτυο Σχολών και η Ακαδημία του Ολυμπιακού, δεν σου δίνουν απλά τη δυνατότητα να αγωνιστείς με τα ερυθρόλευκα, αλλά παράλληλα να αναδειχθείς στο κορυφαίο ποδοσφαιρικό επίπεδο. Τα παραδείγματα πολλά, η πρόκληση μεγάλη. Θα είσαι εσύ ο επόμενος;
Προετοιμάζουμε το μέλλον!! Δουλεύουμε σκληρά!! Θέτουμε στόχους και τους πετυχαίνουμε!! 20 χρόνια Σχολές ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

Νέα μεθοδολογία προπόνησης από την Ακαδημία προς τις σχολές μας για τη νέα σεζόν 2020-2021

Εκμεταλλευόμενες τη σπουδαία δουλειά του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη, οι Σχολές του Ολυμπιακού υπό την καθοδήγηση του υπευθύνου Σχολών κ. Βασίλη Νάνου, εναρμονίζονται για ακόμα μία φορά πλήρως με το πρόγραμμα προπόνησης της Ακαδημίας και την ανανεωμένη μεθοδολογία, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη τη στενή συνεργασία και παράλληλη πορεία ανάμεσα στους δύο «ερυθρόλευκους» άξονες του αναπτυξιακού προγράμματος.

ΧΟΡΗΓΟΙ

idna genomics
ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ ΣΠΑΝΑΚΗΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΜΕΝΟΙ

templemassage-logo
lp clinic aesthetics
iakovatos_real_estate_logo
ΨΗΤΟΣ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ