20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΕΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 13-11-2020

Η συνεχής γνώση για την Σχολή Ολυμπιακού Γλυφάδας και το Τεχνικό Επιτελείο της σε συνεργασία με την Ακαδημία του Ολυμπιακού, δε σταματάει να επιμορφώνεται και να στοχεύει ψηλότερα κάθε μέρα, ανεβάζοντας τον πήχη των προσδοκιών της όλο και ψηλότερα.
Έγινε μια εκπληκτική παρουσίαση ξεπερνώντας κάθε προσδοκία μας, στο 7o Διαδικτυακό Σεμινάριο Σχολών Ολυμπιακού σε Ελλάδα και εξωτερικό, που παρακολούθησε και η Σχολή Γλυφάδας την Πέμπτη 12/11, με θέμα την τεχνική και φυσική κατάσταση για κάθε ηλικιακό επίπεδο στην προπόνηση των νέων αθλητών της.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 01-11-2020

Μετά τις ανακοινώσεις του Γεν. Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας κ. Ν. Χαρδαλιά και τη λήψη νέων περιοριστικών μέτρων για την αντιμετώπιση του Covid-19, για όσες περιοχές βρίσκονται στην κόκκινη ζώνη αυξημένου κινδύνου και άρα την Αττική, ισχύει η πλήρης αναστολή κάθε αθλητικής δραστηριότητας.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Γλυφάδας αναστέλλει τις δραστηριότητες της μεχρι το τέλος Νοεμβρίου.Υπενθυμίζουμε ότι τα πρόσθετα μέτρα ισχύουν από το πρωί της Τρίτης 03/11.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 27-09-2020

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο.
Ο σύλλογος είναι πάντα δίπλα στην κοινωνία και δεν σταματά να βοηθάει.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Γλυφάδας, παρέδωσε την Δευτέρα 21-9-20 στην κα Εφη Λάππα, πρόεδρο της Ένωσης Γονέων Γλυφάδας και στην κα Μαρία Παπανικολάου – Ντούνη Γεν. Γραμματέα, σχολικές τσάντες και όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για τη νέα σχολική χρονιά, βοηθώντας έτσι τα παιδιά που δεν μπορούν να τους δώσουν όλα τα απαιτούμενα οι οικογένειες τους.

ΑΡΧΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΧΟΛΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ

 • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  ΣΚΟΠΟΣ

  Ο σκοπός μας μέσα από την καθοδήγηση έμπειρων και επιστημονικά καταρτισμένων στελεχών και προπονητών είναι η βελτίωση του αθλητή, η ευημερία του, η προσωπική του αθλητική ανάπτυξη. Έτσι θα έχει και καλύτερη κατανόηση του εαυτού του. Και θα μπορεί να κάνει ένα βήμα προς την βελτίωση της κοινωνικής και αθλητικής προσωπικότητας του μέσα από τη χαρά του παιχνιδιού και της συμμετοχής.

 • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  ΣΤΟΧΟΣ

  Στόχος μας είναι να έχουμε ακαδημία με υγιή στοιχεία η οποία θα λειτουργεί με επαγγελματικά πρότυπα. Επίσης να ωθήσουμε όλο και περισσότερα παιδιά στο χώρο του αθλητισμού, εκπαιδεύοντας τα σε ένα ασφαλές, οργανωμένο και λειτουργικό στάδιο και να αγαπήσουν τον αθλητισμό. Με τη συμμετοχή το παιδί γίνεται μέλος μιας ομάδας και μαθαίνει να επικοινωνεί ισότιμα και με κανόνες, να συμμετέχει σε μια κοινή προσπάθεια προς έναν κοινό στόχο.

 • ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΛΥΦΑΔΑ ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

  ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

  Η φιλοσοφία μας είναι να εξασφαλίζουμε και να προσφέρουμε στα παιδιά ένα υγιές αθλητικό περιβάλλον. Έτσι μέσα από την καθημερινή φυσική δραστηριότητα θα αναπτύσσουν και θα βελτιώνουν συνεχώς την ψυχική και σωματική τους υγεία.
  Εξίσου σημαντικό, είναι και το γεγονός ότι μέσα από τον αθλητισμό το παιδί αντιλαμβάνεται και αποδέχεται τη διαφορετικότητα και καλλιεργεί την ιδέα του αλληλοσεβασμού και της ανεκτικότητας.

 • null

  ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

  Στη σχολή μας παρέχουμε έντυπα αθλητικής διατροφής και ψυχολογίας με σκοπό να καλύψουμε όλο το φάσμα εκπαίδευσης & εξέλιξης κάθε νεαρού ποδοσφαιριστή. Ανακαλύψτε τα 11 απαραίτητα στοιχεία που πρέπει να συνοδεύουν τους παίκτες στην προπόνηση!!!

 • null

  ΔΡΑΣΕΙΣ

  TOP CLASS FINISHING* Στη σχολή μας σκοράρουμε εντός κι εκτός γηπέδου. Όλοι μαζί προπονητές & συμπαίκτες, συμμετέχουμε σε φιλανθρωπικές, κοινωνικές και πολιτιστικές δράσεις! Είμαστε ενεργοί πολίτες!

 • null

  ΚΑΤΑΡΤΙΣΗ

  Η σχολή μας εκμεταλλευόμενη τη σπουδαία δουλειά του Τεχνικού Διευθυντή της Ακαδημίας κ. Θοδωρή Ελευθεριάδη και την καθοδήγηση του υπευθύνου Σχολών κ. Βασίλη Νάνου, εναρμονίζεται μία φορά πλήρως με το πρόγραμμα προπόνησης της Ακαδημίας και την ανανεωμένη μεθοδολογία, αποδεικνύοντας έτσι στην πράξη τη στενή συνεργασία και παράλληλη πορεία ανάμεσα στους δύο «ερυθρόλευκους» άξονες του αναπτυξιακού προγράμματος.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΜΑΣ

 • Facebook
 • Instagram
 • Youtube
 • Business Club
 • Asteras Glyfadas FC